Sayfalar

Çarşamba, Mart 14, 2007

Bazen

Bazen diyorum gerçekten, önümde gazete ile temizlenmeye çalışılırken bana yamulan bir dünya gösteren bir ayna içinden görünenler de gerçek mi? Öyleyse, acaba başka bir insan olur muydum?

Keşke...

Pazartesi, Mart 12, 2007

Yazacak çok şey varda vakit mi yok ne?

Sevgili Dostlar

Hep Arman'a bi blog yapalımda yazalım dedikten sonra buraya hiç bişey yazmayı başardıgım için önceliklee kendime hakaret ediyorum . Birde bu kadar agdalı bir cümle kurduktan sonra devamını getiremenin korkusu içerisinde yazmaya devam ediyorum.

Metin gittigidiyorda iş yapma üzerine çeşitli görüşler belirtmişsin çok güzel bir iş gittigidiyor %10 komisyon almasına ragmen oldukça karlı ki benzer bi site olan hemenalsat.com komisyon bile almıyor .Her neyse gittigidiyordan daha iki gün önce iki ürün aldım ve akşamınada zamanında aldıgım wireless kulaklık bi işe yaramıyor bare satayım demem ile satışa başladım ve inanılmaz derece ilgi gördü ve 55 tekil kullanıcı ziyaret etmiş .
Gittigidiyorda sipariş üzerine satış gerçekleştiren adamlar bile var kargo süresin 8 ilaa16 gün arası dededikten sonra yurtdışından daha uygun fiyata çeşitli İpodları yurt dışından alıp geri burada ki kişiye yollayan firmalar bile varken . Sen ben kesin iş yaparız :P valla ben evde kullanmadıgım çöpümü bile satabilirim .....

dükkan mantıksız zaten ürünü almak isteyen her halikarda alıyor internet kullanıcısı olan bi kişi gittigidiyordan alışveriş yapan mantıklı bi birey yani çogunlugu bu dükkan formatına çokda dikkat etmiyor ..ürün fiyatı ürün kalitesi ve durumu yeterli ..

ERman Adam'da aşkdan meşkten bahsetmiş ve kendisi harbi çok haklı sonuna kadar destekliyorum insan böyle hissetmesi çokda güzelmiş .Bu olayı şu an an be an 6 aydır bir gün bile tartışmadan yaşadıgım için çok iyi anlayabiliyorum sevmek birilerini sevmek gerçekten çok güzel bir duygu .
Ama karşılıksız sevgi bence olabilecek bişey örnegin platonik aşk ismaniş sevinçin yıllarsa manolya'ya olan aşkı mesela gerçekten karşılıksız aşk ..
Sevgilinin yada arkadaşına güzel bi hediye alıp onun mutlu olmasını bi karşılık olarak görüyorsan ki buda ilginç bi çelişkidir.

Sevebilmek aşık olmak bence o kadar karmaşık bi durum degil. Yada saçmalıyorum bilemiyorum her türlü yoruma açıgım..

Ama şunu ekleyeyim Sevgilin gözünün önünde kaza yapınca ve bu olayın üzerine sende "Keşke ben yapsaydım " diyebiliyorsan
İkimizde kaza yapmayalım diyedebilecegine keşke ben yapsaydım diyebiiliyorsan var bu işin içinde karşılıksız bi sevgi .......


ARman ve Erman bu arada bugun cnbce'de ilk iki bölümü ile yayına başlayan heroes'u bende izlemeye başladım ve oldukça begendim . umarım kaçırmadan izlerim ...

Arman bu arada gen bilimi ile "number 23 " arasında bi ilişki var mıdır yokmudur? bana bunun cevabını verebilirmisiniz????
:P 2n=46 n=23 ne demek bu :P

G+a+l+d+ı+R+ı+m=
7+1+15+5+11+21+11+16=87 neyse işte böyle yani :P


Bu cümle dahil Sürçi lisan ettiysek affola .