Sayfalar

Pazartesi, Haziran 23, 2008

Malak Gibi Yatma Hissine Duyulan Özlem

Oldukça zamandır güzel bi uyku çekememişti. zaten bu konuda şikayetçi olan bünyesi final zamanın özellikle herkesin finallerinin bittigi ,sıcaklıgın da aylık ortalamaların üstüne çıktıgı zamanda gerçekleşen sınavların olması gerçekten çok rahatsız ediciydi. 15 kilometrelik ormana gidiş yolculugu bi nebze olsun daha serin olduğu için şehirden daha da çekilebilir bi hale geliyordu.

Alttan aldığı dersler yüzünden son 6 günde 6 adet sınava girmişti bu yazıyı yazdıgı zamanı ise 7. günde girecegi 7. sınavına çalışma molasında yazıyordu.
Çok sıkılması bi yana alakasız derslerin karmaşası daha da bi allak bullak ediyordu. Devrik cümle yazmasını daha da bi kolaylaştırıyordu artık herşey onun için daha kolaydı sırası ile Peyzaj Ekolojisi , Yaban Hayatı , Meteoroloji ve Klimatoloji , Sulama Tasarımı , Bitki Bakımı ve Ekonomi sınavından sonra girecegi Doğa Koruma ve Milli Parklar sınavını merakla bekliyordu .
Sınavların bitmesi ama sadece geçici bir süre içinde ondan sonra gireceg sınavı yok mu sanıyordunuz evet vardı ama en kötüsü 4 Temmuz günü teslim edecegi projesiydi.( Çüşş 4 Temmuz mu seslerini duyar gibi oluyorum ve bu daha final Mazallah bütünlemeside var )


Tek istegi mezun olup İlk dönemden kalan tek dersi olan " Bitkilendirme Tasarımı" adlı dersini "TEK DERS SINAVI"nda verip malak gibi yatmaktı.