Sayfalar

Çarşamba, Şubat 07, 2007

Biz, bizi konuştuk bugün

Evet, evet biz, bizi konuştuk; biz, bizi aradık; biz, bizi andık bugün. Hepimizin canı sıkkın, telefonun ucunda: "Hadi be abi be; dışarı atalım kendimizi" diye yakınırken okulda, GAL'da bulduk kendimizi. Bir öğle arası geçirdik sanırım orada. Farklı olan kısımları çoktu ama, aradığımız şeyi bulduk biraz da. Biraz anılarımızı, biraz bıkkınlıklarımızı, biraz aynılıkları... Her şeyden biraz yani. Ne fazlası, ne azı. Ne umduğumuz gibi, ne de ummadığımız gibi. Tamamen kendi halinde, olması gerektiği gibi.

Değişmeyen şeyler mutlu etti bizi, biraz da hüzünlendirdi; ama az da olsa bazı totolojilerimi hatırlattı bana. Bize faydası dokundu mu bilinmez ama, bana bir şeyler kattığı kesin.

Gördük ki;

bize öğretenler,

bize öğretilenler,

bıraktıklarımız,

keşkelerimiz,

yakındıklarımız,

umutlarımız,
hep aynı, aynı da kalacak.

Ben ise eski benlikten çıkmış artık,


Listedeki o gurur duyulan isim olmaktan çıkmışım, kameramın arkasından gördüğüm ve ne hale geldiğini anlamadığım bir yansımanın gerçekliği haline gelmişim. Ben, beni ararken bir yerlerde kaybolmuşum, ama dostlarımı kaybetmemişim, özlediğim sohbetleri, "niye"leri ve "ah be"leri yanımda getirmişim. Yolum daha uzun, ama bu yola çıktığım için pişman değilim. Ben bugün bunu anladığımı sanmışım ama gerçekte ben bugün bir bok anlamamışım.

dostlarıma saygılarımla, nice kafa yormalara.

Pazartesi, Şubat 05, 2007

Ulaaaannnnn, Buralar Hep Cayirdi, Cimendiii...

Simdi efenim oncelikle selamlar ederim herkese.
Uzun zamandir bu guzide gunluge yazmamistim. Ha neden yazmamistim, var miydi bi bahanem? Evet vardi anasini satiim.. Her neyse..

aklima ne geldi? Liseye donmek... Ha zkicem ya o derece.. Lan bu nasil bir istek, nasil bir arzu... Ulan biri beni o Bayramli, Burakli, Emreli, Tarikli, Faruklu, Erollu, Belcinli, Armanli, Metinli, Topculu, Esrarengiz Sag tarafli, Sutlu, Lokumlu, Iyili, herseyli o gunlere geri gotursun.. Bak goturun lan, noolur?? Ha bu aralar mutlu degil miyim? Hayir, iyiyim mutluyum, guzelim, kafamda olmus bir :) eee?? Nedir o zaman bu zictiimin donme arzusu? Lan nedir olm bu?? Ben salak salak OSS kitabina bakmayi ozledim, Metinin Turnikeye girmesini, ABugun tekrar gunluge yazmak istedim cunku su serrefsiz Lise Resimlerine bakiordum ve birdenrmanin kopya dagitmasini, Buragin entrikalarini, Farugun kizarmasini, Tarigin durusunu, Emrenin vurusunu :) (sirf kafiye olsun die, mantik aramayin), Erolun (aklima bisi gelmio, gelen solesin), Bayramin patavatsizliini, harleyli Sutu, Eceyi, Cidoyu.... Oooffff say say bitmio... Ozlediimmm lan...

Gelin mina koyim, Liseye gidek... Bi yil dondurak Unileri, Liseye donek :) Her derse girelim, bazilarina girmeyip kacmis havasi verelim :) Mehmet Inceyi dovelim, tavanda yuruyelim, Camda gezelim, Sodyum calalim, Sute laf atalim, Telefon isletelim, Gizli resim cekelim, 10 Kasim i tekrar cekelim, Armanin azmine sasalim, Bayramla cosalim, Derse yetismek icin kosalim nooolurr....

Selametle (Icimde kaldi ama du bakalim, du...)