Sayfalar

Çarşamba, Mart 21, 2012

GELECEGI GORMEK

Arkadaslar, liseyi dusunun, tek tek bu blogtaki herkesi, tenefusteki, derslerdeki, maclardaki davranislarini gozunuzun onune getirin, sonra da suanki durumlarini, naptiklarina bir bakin. Ben buyuk bir supriz goremiyorum, aslinda az cok herkesin nasil bireyler olacagi o zamandan belliydi sanki :) Var mi su kisiden boyle biri olmasini beklemezdim, ya da, evet, su kisi tam tahmin ettigim gibi biri oldu diyen :)

4 yorum:

  1. Bu yazıyı blog yazarlarını tek tek inceleyerek biraz daha ozellestirirsen daha ilgi çekici olabilir. Böyle biraz havada kalmış

    YanıtlaSil
  2. Sahsen lisedeki hallerimize bakarak benim sasirdigim bir durum oldugu yok henuz ama ne zaman biri cocuk yapar, o zaman sasirmali, garipsemeli bir blog yazisi lazim gelir. Lisedeki hallerinden "ileride bu herif cocuk yapar" dedigim biri olmadi hani. Herkes mi serseri olur yeaa :)

    Bu arada yazinin devami gelir mi bilmiyorum ama gelmez ise icimden Levent Kirca usulu alt metni aciklamali, ajitasyonlu bir bitiris yapmak geldi:

    Eee, insan 7'sinde ne ise, 70'inde de o olurmus; devlet buyukleri boyle olduktan sonra, vay gariban halkin haline...

    YanıtlaSil
  3. Ya spesifik bir durum yok ama, mesela Arman"in doktor ya da boyle genetik falan fazla bilimsel bir seyle hasir nesir olacagi belliydi, zira Erman icinde ayni dusunuyorum, kendime de hic sasirmis degilim gerci bunu sizin yorumlamaniz daha dogru olur :)

    YanıtlaSil